• OBS! Årsmötet INSTÄLLT! 22/1 2019 kl 19 i Össjö Församlingshem!

  I samförstånd med Skåneidrotten och Riksidrottsförbundet har vi beslutat att skjuta fram årsmötet till den 19 februari. Anledningen är att inkomna motioner skulle ha redovisats minst 10 dagar innan mötet. Mail kommer att skickas till alla anmälda.


 • Årsmöte 19/2 2019 kl 19 i Össjö Församlingshem!

  Härmed inbjuds alla klubbens medlemmar till årsmötet! Observera att sista anmälningsdag för att vara med på årsmötet är den 14 februari. Anmäl er via mail på info@ossjohastsallskap.se Observera att årsmötet är öppet endast för klubbens medlemmar. Årsmötesförhandlingen hålls av Ingela Ekman från Skåneidrotten. Motioner från medlemmar ska vara klubben tillhanda senast 3 veckor före årsmötet, d.v.s. den 29/1, och mailas till info@ossjohastsallskap.se eller läggs i klubbens låsta brevlåda vid Össjö gård (infartsvägen till ridhuset). Årsmötet hålls i Össjö församlingshem. Lättare fika kommer att serveras.


 • Hej medlemmar!

  Meddelande från ÖHS valberedning:
  Alla styrelsemedlemmar ställer sina platser till förfogande vid årsmötet 22/1.

  Därför söker vi i valberedningen fortfarande med ljus och lykta efter nya personer till styrelsen. Ser fram emot att höra från er som vill axla detta uppdrag. Ni kan mejla era förslag till valberedning@ossjohastsallskap.se

  Tack på förhand!
  Mvh
  Maria & Louise (Valberedningen för Össjö Hästsällskap)

 • ÖHS Stadgar

  För att läsa Össjö Hästsällskaps stadgar, klicka ÖHS Stadgar


 • Anläggningen Össjö Gård fr.o.m. 1/10 2018!

  Össjö Gård tar över driften av ridhus och utebanor som ligger på Össjö Gård.
  All bokning av ridhus och utebanor görs via Össjö Gårds hemsida, www.össjögård.se

  Föreningens avtal för Terrängbanan har blivit uppsagt av hyresvärden Össjö Gård och det går ut 31:e oktober i år. Med anledning av detta kommer styrelsen tillsammans med Skåneidrotten att kalla till ett medlemsmöte för att diskutera föreningens framtid. Medlemsmötet hålls i Össjö Församlingshem den 22:e oktober kl. 19.00-20.30, se inbjudan nedan.


 • Ekoxer med MIM! ÖHS Eventing! Terrängbanan!! MIM-bord!


  ÖHS Eventing! Ängelholm 500 år!


  ÖHS Eventing! EBS!


  ÖHS Eventing! ÖHS Eventing!


 • 26/2 2018, kl. 19.00
  Årsmöte hölls i Jaktcaféet på Össjö Gård. Information om årsmötet finns nedan!
  Verksamhetsberättelse finns här!
  Resultat- och balansräkning för 2017!
  Årsmötesprotokollet finns här!


 • Under fliken Om ÖHS kan man hitta lite allmän information om föreningen. Och under fliken Medlemskap hittar Du info om medlemsavgifter och ridavgifter på vår anläggning på Össjö Gård och även för Terrängbanan! Under Tävling hittar Du kommande tävlingar! Ridhus här finns ridhusregler och ridhusschema! Terrängbanan innehåller ridregler på Terrängbanan, kostnader och bokningsschema! I Fotogalleriet hittar Du foton från våra olika aktiviteter.